Zwangerschap: vruchtbaarheid, conceptie, bevalling

Het mooiste wat je kunt zijn is Jezelf

lijn

Ik bied zwangerschapsconsulten aan ter ondersteuning voor de periode rondom conceptie, zwangerschap (miskraam) en geboorte.

Wanneer kun je denken aan een zwangerschaps consult
De engelen kunnen inzicht en heling bieden rondom de gehele periode van conceptie, miskraam of geboorte en in de babytijd. Een zwangerschapsconsult kan zinvol zijn als jullie:

  • Kinderwens maar niet in vervulling lijkt te willen gaan. De engelen kunnen inzicht geven in de situatie.
  • Problemen ervaren in de zwangerschap, mentaal of fysiek. De engelen kunnen heling bieden.
  • Lifestyle adviezen of andere tips van de engelen willen.
  • Willen horen of jullie kindje een boodschap heeft.
  • Een voorbereiding op de bevalling wensen of bijvoorbeeld als je kampt met angsten.
  • Een miskraam hebt doorgemaakt en ondersteuning en inzichten kunt gebruiken. De engelen bieden troost, acceptatie en geven heling daar waar nodig.

De Aartsengelen, met name Gabriël wil hierbij graag van dienst zijn. Gabriël kan je antwoorden, advies en heling geven waar dat nodig is. Aartsengel Gabriël is de aartsengel die zich -naast Metatron- ook bezighoudt met (nieuwetijds)kinderen. Dit is de engel die je bijstaat in het traject van zwangerschap, van conceptie tot aan de geboorte. Zij is ook behulpzaam rondom vruchtbaarheidsprogramma’s als IVF. Op mijn blogpagina vind je artikelen als Een channeling met Aartsengel Gabriel over Zielskinderen/ Zwangerschap en Kinderen van Nu.

Soms is de oorzaak van het niet zwanger worden ‘energetisch’. De eierstokken kunnen bijvoorbeeld verstopt zitten, waardoor dit een barrière vormt om zwanger te worden. Een engelen healing kan dan uitkomst bieden.