Over mij

fotlinda

Linda Goodings

Rev. Linda Goodings Auteur, Spreker, Reader. Ze is haar leven lang helderziend. Linda is eigenaar van “De Aarde Engel” is meermalen op de radio geïnterviewd en op tv verschenen. Ze schrijft voor (online)magazines en kranten is auteur van “Vraag het je beschermengel creëer wonderen in je leven” co- auteur van bestseller 365 Days of Angel Prayers. Linda channelt universele wijsheid in al haar werk. Ze helpt jou graag om te leven vanuit je intuïtie, in contact met engelen en om hartewensen en missie nu te leven.

Helping the able to be more able

THE CAPABLE TO BE MORE CAPABLE…

 

Ik help…
Ik help entrepreneurs, wereld verbeteraars, aarde engelen, creatievelingen, big thinkers, enthousiatelingen en dreamers, degene die weten dat ze hier zijn om een verschil te maken op deze planet, om te doen waarvoor ze gekomen zijn.

“Ik help hen om meer zelfvertrouwen te krijgen door (onbewuste) blokkades op te ruimen. Om helder zicht te krijgen op hun missie en angsten op te lossen. Ik leer ze om hun intuïtie te gebruiken als kompas in een gelukkiger leven. In contact met jeZelf (en je engelen) ben je nooit meer eenzaam.”

Ik weet dat wanneer je op het spirituele pad “beland” dat aartsengel Micheal je op een gegeven oproep om je missie vervullen. Alleen jij kan jou taak met jouw talenten en capaciteiten vervullen. Ik weet als geen ander weet dat angst dan de kop opsteekt en ik heb voor mijzelf deze blokkades opgelost.
Mijn diensten zijn erop gericht om jou te helpen helder zicht te krijgen op jouw missie. Om jou in je “goddelijke kracht” te zetten door (onbewuste angsten) blokkades op te ruimen.

Ik leer jou omgaan met jouw hooggevoeligheid en hoe jij met jouw engelenteam kunt samen werken om jouw hartewensen nu te leven. Ik help jou herinneren wie je werkelijk bent. Te weten dat het hun geboorterecht is om jou hartewensen te leven en dat het NU tijd is om jouw unieke missie te vervullen.

Men noemt mij “De Aarde Engel: Reader, Healer”. Benamingen die mijn werk het beste beschrijven zijn Soulcoach, Messenger of Miracle Worker.

Ik geloof…

Ik geloof heftige omstandigheden of “een crisis” je niet voor niets overkomt. Dat het een roep van je ziel is om een andere weg in te slaan. Dat je door je authentieke zelf te zijn je licht op de wereld werpt en anderen inspireert om hetzelfde te doen.

Mijn verhaal…

Ik ben rev. Linda Goodings. Auteur. Reader-Healer. Spreker. Advanced Angel therapy practitioner® Theta Healing Practitioner®, IET Master Instructor®, Alumi en Trotse partner van Gabriella Bernstein’s Spirit Junkie Masterclass. Ik zit in de

“business of changing lives”

Mijn leven veranderde volledig toen ik een auto-ongeval kreeg in 2007 waaraan ik forse restklachten zou overhouden. Na twee jaar artsen en specialisten te hebben gezien kwam ik een revalidatie centrum waar ik na 3 maanden was uitbehandeld. Ik zou niet meer aan het werk komen en met de restklachten moest leren leven.
Toen kwamen de engelen prominent in beeld en zorgde voor een miraculeus herstel.

Tijdens deze bezinningsperiode in mijn leven ben ik gaan beseffen doe kwetsbaar mijn lichaam en leven is. Dat alles mogelijk, herontdekte  ik mijn ‘engelenvleugels’ en besloot om nu mijn hartewensen te gaan leven.

Mijn missie
De wereld nog mooier maken,
met hart(ewens) tegelijk.

Ik wil leven in een wereld waar
♥ De medische wereld openstaat voor alternatieve therapieën.
♥ Waarin zelfontwikkeling/ healing op scholen wordt onderwezen
♥ Dierenmishandeling tot het verleden behoort
♥ Biologisch eten logisch is …

goudhartje

Als je me echt zou kennen,

ZOU JE WETEN DAT…

Ik twee kanten heb. Ik ben spiritueel geniet ook van het leven op aarde.
Ik noem mezelf graag “Most Grounded Earth Angel”.

untitled-design-1kopie

Mijn life song

Mijn nummer sinds mijn jeugd is “Destiny” van Buju Banton is.
Ik graag sport; hard lopen, Fitness en Body Pump, Tai Chi.
Verder ben gek op Brazilië en dansen als Kizomba, Samba en Axe.

Muziek is mij alles in mijn dagelijkse leven, met muziek kan ik mijn stemming beïnvloeden.

Ook ik voel angst als ik iets nieuws onderneem, maar ik kies ervoor om mij er niet door te laten beïnvloeden. Ik heb een “uitdagende jeugd” gehad maar erken dat het me heeft gebracht waar ik nu ben.

untitled-design-2-1-1kopie

goudhartje

Mijn “Why”…

Door mijn “uitdagende jeugd” heb ik veel geleerd, mezelf door de jaren heen geheeld en ervaren je je leven in een positieve richting kan sturen. Je hebt altijd een keuze.

            I believe that life can always get better. We are creators

Ja, ik ben ambitieus en opgeven is voor mij geen optie! Andere woorden die bij mij passen zijn: Authentiek, Creatief,  Colorful, Fun, Positief, Spirit, Fulfilling heart passions!

Ik heb geleerd hoe mezelf te handelen als ik mezelf klein, niet gezien of gehoord voel. Ik weet dat dit delen van mij zijn die healing nodig hebben en ik kan dat omzetten naar innerlijke rust en vrede.

playbuttonIk vertel mijn verhaal  in Yes You Can, Woman
met Lucinda Douglas

hartje-paarskopie

“Most Grounded Earth Angel”

Messenger

Hartewensen

DIE IK (BE)LEEF ZIJN O.A.:

  • Geheeld zijn van mijn fysieke klachten (whiplash) na het auto-ongeval
  • Eigenaar van De Aarde Engel. Werken als entrepreneur stelt mij in staat stelt mijn intuïtie en passie te volgen en talenten te combineren.
  • Mijn eerste boek uitgegeven via uitgeverij Akasha “Vraag het je beschermengel, creëer wonderen in je leven” (2016) en co-auteur van Amazone’s Bestseller 365 Days of Angel Prayers (2013).
  • Founder en organisator van de Earth Angel Fair Het event door en door Aarde Engelen, Hsp-ers, Lichtwerkers en andere Gevoeligders.
  • Mijn overgewicht losgelaten en een stabiel gewicht na jaren jojoën.
  • Ik ben moeder van twee prachtige dochters.

 

In de Media

Lees hier wat de media over mij schrijft.

Mijn blog

Lees hier mijn blog.

Ik wil weten hoe engelen met mij communiceren!
Stuur mij het engelenwerkboek