Engelen over meer liefde voor jezelf en in al je relaties

Omgaan met hooggevoeligheid en uitdagende situaties
25 oktober 2015
Hoe engelen je helpen om gezonde keuzen te maken in relaties
28 januari 2016

Liefde begint in jezelf zeggen de engelen maar waarom is het nu zo belangrijk dat je (eerst) van jezelf houdt? De engelen benadrukken dat liefde in jezelf zit. Wanneer je niet (eerst) van jezelf houdt wordt het lastig om liefde in of van de ander te (h)erkennen. Je kunt namelijk alleen de hoeveelheid liefde accepteren die je (van binnen) kunt voelen. Aan de andere kant als een cupidander je meer liefde geeft (dan jij denkt te verdienen) dan zult je dat ook niet kunnen accepteren… dus daarom “love yourself first”.

Je opvattingen over liefde voortkomen uit de manier waarop je opgevoed bent en door je
ervaringen/ opvattingen over je vorige relaties. Maar je kunt je opvattingen altijd veranderen om andere resultaten te verkrijgen. De groep engelen die ook wel de engelen der liefde (romance angels) worden genoemd de Cherubijnen. Zij zeggen dat het hart van romantiek speelsheid is. Je kunt de romance angels vragen om je te helpen met alle aspecten m.b.t. liefde in je leven.

Om je op weg te helpen hieronder tien tips om meer van jezelf te houden en om meer liefde aan te trekken in jouw leven.

 1. Maak gebruik van affirmaties: Affirmaties zijn zinnen die je kracht geven. Positieve woorden die bevestigen hoe je je wilt voelen. Herhaling van de affirmatie zal ervoor kunnen zorgen dat je meer een meer van het gewenste effect gaat ervaren in je leven. Je kunt ze regelmatig opzeggen of opschrijven. Enkele affirmaties om meer liefde aan te trekken zijn :

Ik ben geliefd, Ik ben liefdevol, Ik ben waardevol, Ik waardeer mezelf (en anderen)
Ik eer mezelf (en mijn gevoelens), Ik geniet ervan om (met anderen) plezier te maken, Ik verdien liefde, Mijn hart is open om liefde te geven en te ontvangen, Al mijn relaties zijn liefdevol, Ik behandel mezelf met liefde en respect, Ik zorg goed voor mezelf enz.

 1. Maak regelmatig tijd voor jezelf: Neem een lekker bubbelbad of verwen jezelf met een schoonheidsbehandeling of een massage.
 2. Maak meer plezier en lach vaker: Spreek af met vriend(in), Speel met de kat, speel met de kinderen, kijk naar een lachfilm of je favoriete programma die op je lachspieren werkt.
 3. Geef je creativiteit de ruimte: Maak tijd om bijvoorbeeld te schilderen, te schrijven, te tekenen, kleuren of om te dansen.
 4. Geef eens iets aan jezelf: Verwen jezelf zo af en toe met iets dat je graag wilde hebben. Ga voor een nieuw kapsel of ga iets doen dat op je bucketlist staat!
 5. Wees romantisch en lief voor jezelf: Steek kaarsjes aan, luister naar liefdesliedjes (die je blij maken), draag zachte comfortabele kleding, wikkel jezelf in een deken terwijl je je favoriete boek leest.
 6. Gezonde lifestyle: Doe regelmatig aan sport en eet gezond mogelijk. Geef je lichaam wat het nodig heeft.
 7. Trek erop uit: Ga regelmatig de natuur in. Ga voor een lange wandeling met de hond. Maar bezoek ook plekken waar je gelijkgestemde mensen ontmoet.
 8. Denk aan wat je wel wil: Schrijf alle dingen op die je wil bereiken of maak een lijstje van eigenschappen die je wilt terugzien in een partner (wanneer je die nog niet hebt).
 9. Keer naar binnen en heel jezelf: Kijk eens eerlijk naar je opvattingen en overtuigingen m.b.t. de liefde. Kijk ook naar je eerdere liefdesrelaties, deze kunnen je veel informatie geven. Is er bijvoorbeeld nog iemand die je dient te vergeven? Of zijn er situaties die je nog cupid2niet hebt verwerkt? Door jezelf los te koppelen van het verleden kun je vrij aan een nieuwe toekomst beginnen.

Een andere daad van liefde is om hulp te vragen. Weet dat je dit niet alleen hoeft te doen wanneer je er niet alleen uitkomt. De engelen zeggen dat als je meebeweegt op de hernieuwde golfbeweging van liefdevolle energie in je leven, dat je dan zult je merken dat dingen, mensen en oude gedragingen in je liefdesleven die je niet meer dienen zullen verwijden en plaats zullen maken voor het nieuwe waar je van meer zal genieten. Ook zullen zij je op jouw verzoek leiden naar de beste heler of helingsmethode voor jouw specifieke situatie.

Lees ook eens de volgende blogs over; Soulmates, Engelen over relaties, omgaan met uitdagende situaties. Uiteraard kan ik je in de praktijk ook op weg helpen met je vragen over of heling van je liefdesleven. Neem daarvoor contact met mij op.

Voel je vrij deze blog te delen wanneer jij iemand kent die er voordeel uit zou kunnen halen.
Laat hen weten dat ik er voor ze ben <3 Dank je wel!

                  “Samen deze wereld mooier te maken, hart voor hart!”

Surf naar de website van De Aarde Engel voor het gratis engelen werkboek en ontdek hoe engelen met jou communiceren. www.de-aarde-engel.nl.
p.s. Het is weer tijd voor de jaarreading 2016, in dec een leuke actie lees verder…

3 Comments

 1. antensbw@xs4all.nl schreef:

  Wat een mooie boodschap! En wat fijn om je tips te lezen hoe je daadwerkelijk iets in je dagelijks aardse leven kunt toepassen. Die kan ik op dit moment erg goed gebruiken. Dank je wel. Een liefdevolle groet, Bianca

 2. Gaby schreef:

  Zo mooi, ik leer zoveel van jou teksten. Bedankt. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *