Angel therapy & Miracle sessions

Miracles com in moments,
be willing!

goudhartje

Angel Therapy®  & Miracle sessions

Sessies bij Linda geven helder zicht op zaken en zijn erop gericht om (onbewuste) blokkades en sabotages op te ruimen. Als gevolg hiervan zul je  meer innerlijke rust ervaren en meer energie hebben. Je zult met meer zelfvertrouwen stappen kunnen zetten waarvan je weet dat je ze wilt zetten. Samen brengen we jouw situatie/ leven naar een hoger plan.

Readings zijn geen toekomst voorspelling. En dat is omdat je een vrije wil hebt om met de informatie te doen wat je wilt. (Thank GOD) Echter, engelen geven tips en adviezen en tonen de hoogst mogelijke uitkomst in de gegeven situatie. Als je de actiestappen en adviezen opvolgt dan zijn wonderen mogelijk.

Opleidingen
Linda is een helderziend medium, (advanced) Angel Therapy Practitioner®(ATP), Certified Angel Card Reader™ (CACR), Past Life Healer® en Realm Reader®, Elementalist® opgeleid door doreen virtue. Een ThetaHealing® Practitionair en IET® Master Instructor opgeleid door Stevan Thayer.

Linda is door The Center of Being, Inc in Amerika (Stevan Thayer) erkend als Top Integrated Energy Therapy® Instructors of 2015 en heeft een “Top IET® Instructors” certificate of recognition gekregen.

Miracle Sessies: reading, (theta)healing, engelenmail of  een zwangerschaps consult. Een zwangerschaps consult bied ondersteuning en heling voor de periode rondom conceptie, zwangerschap (miskraam) en geboorte. Je kunt ook terecht voor ondersteunende producten ter bevordering van de vruchtbaarheid, verwerken van verdriet.

Wat kun je verwachten ?

In een sessie kan ik je helpen om:

  • Antwoorden te krijgen op brandende vragen
  • Inzichten te verkrijgen, in jezelf en de situatie.
  • te ontdekken wat je nu tegen houdt om te bereiken wat je wenst en hoe los je dat oplost?
  • Goddelijk geïnspireerde tips en adviezen te verkrijgen
  • Te weten wat je beste volgende stap is voor de beste mogelijke uitkomst.
  • Healing te verkrijgen van (onbewuste) blokkades en sabotages.

Sessies zijn mogelijk in de praktijk of op afstand per telefoon of Skype. Engelen overbruggen elke tijd en afstand. Om een sessie te boeken mail mij op info@de-aarde-engel.nl of boek een sessie op afstand via de heartshop.

Ik wil weten hoe engelen met mij communiceren!
Stuur mij het engelenwerkboek