Engelenbericht voor de maand Mei

7 tips voor het bereiken van jouw hartewensen
25 maart 2017
Engelenbericht voor de maand Juni
13 juni 2017

Een mooie maand zo aan de kaarten te zien 🙂 Je engelen brengen het bericht dat het tijd is om je vleugels uit te slaan. Om je dromen niet langer uit te stellen maar nu te handelen naar geïnspireerde ideeën en actiestappen die zij je geven om je te helpen je doelen te bereiken.

De aartsengel Ariël en Sandalphon laten weten dat je gebeden verhoord zijn en dat overwinning zich aandient. Je engelen vragen je om verder te gaan op het ingeslagen pad en hun leiding te volgen. De berichten van je engelen krijg je via helder horen, weten, voelen of zien. Let daarbij op boodschappen die je 3x of meer hoort, ziet of voelt. De aartsengel Ariël motiveert je om meer tijd buiten door te brengen zodat je goddelijk geïnspireerde ideeën niet alleen gemakkelijker oppikt maar zodat je ook meer en meer in balans en bij jezelf komt. Zodat je weet wat nu juist is voor jou.
Vorige maand was Rafael er al om je te helpen met lifestyle veranderingen en nu helpt Ariël je om je dromen verder vorm te geven.

De aartsengelen zeggen dat welvaart en alles wat jij in materiële zin nodig hebt voor je beschikbaar is. Je kunt dit “krijgen” wanneer je jouw intuïtie volgt. Wees niet bang om stappen te zetten, weet dat je op de voor jou juiste weg bent. Wanneer je meer inzichten nodig hebt kan ik je daarbij helpen in een persoonlijke reading maar weet dat je engelen altijd bij je zijn.

Sandalphon is de aartsengel die gebeden naar God of de Bron brengt hij laat weten dat je gebeden verhoord zijn. Heb er alle vertrouwen in dat de situatie zich manifesteert voor ieders hoogste goed en heling. De aartsengel Sandalfon zegt dat muziek net als onze gedachten, grote invloed op ons heeft. Hij adviseert je om jezelf te omringen met positieve muziek, dit omdat muziek een verschil kan maken in hoe je je voelt. En houdt je in de juist mindset.

Je kunt het! In licht en liefde je engelen
Linda Goodings –  De Aarde Engel – www.de-aarde-engel.nl

“Ik help entrepreneurs, wereld verbeteraars, gevoeligerds, big  thinkers, en goal diggers, degene die weten dat ze hier zijn om een verschil te maken op deze planeet om te doen waarvoor ze gekomen zijn”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *