Engelenbericht voor de maand Juni

Engelenbericht voor de maand Mei
11 mei 2017
De Nr1. manier om impact te maken met werk waar je van houdt.
20 juni 2017

De aartsengelen helpen je nog steeds met je gezondheid. Dit gaat niet alleen over fysieke maar ook mentale en spirituele gezondheid. Je engelen willen het bericht brengen dat je ervoor mag waken dat jij je niet identificeert met je klachten.Je bent je klacht of gezondheidsconditie niet.

De aartsengelen helpen je deze maand om te weten en te voelen wie je echt bent. In de wetenschap van wie je bent kan geen ziekte bestaan namelijk.Je leert waardevolle lessen hierdoor en als je wilt kan healing van je gezondheid een startpunt zijn om jou healingswerk te starten.
Net als dit voor mij zo was.
Het advies van de aartsengel Rafael voor nu is in ieder geval om jezelf apart te zien van je klachten.
Deze kaart kan ook een ‘ongezonde situatie” in je leven beschrijven en de engel wil dat je weet dat dit snel over zal zijn.

Rafael bevestigd dat hij jouw gebeden heeft en verhoord. Hij is nu bij je om te leiding, sturing en advies te geven over wat te doen en wanneer.

Instant healing:
Energiewerk dat je nu meteen kan doen is als volgt. Wanneer je aan je conditie denkt vraag dan de aartsengel Rafael om je te helpen. Visualiseer zijn prachtige smaragd groene licht om jouw/ je klachten of om de situatie heen voor instant healing. Doe dit doet zo vaak als je voelt dat nodig is en sta Rafael toe om je te helpen.

Voor sommige van jullie is dit een bericht dat je zieledoel te maken heeft met “healing – gezondheid” en is dit een bericht om vol zelfvertouwen nu stappen te zetten in de richting van je zieledoel of om deze nu uit te breiden.

In licht en liefde je engelen
Linda Goodings –  De Aarde Engel – www.de-aarde-engel.nl

“Ik help entrepreneurs, wereld verbeteraars, gevoeligerds, big  thinkers, en goal diggers, degene die weten dat ze hier zijn om een verschil te maken op deze planeet om te doen waarvoor ze gekomen zijn”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *