Engelenbericht voor de maand december

Engelenbericht November
2 november 2016
7 tips voor het bereiken van jouw hartewensen
25 maart 2017
De engelen zijn door de kerstperiode dichterbij de mensen. Dit heeft ermee te maken dat veel meer mensen met engelenenergie bezig zijn wat ervoor zorgt dat de engelenenergie wordt versterkt.

De engelen brengen het volgende bericht voor de maand december. “De afgelopen periode en misschien wel het gehele jaar was vol uitdagingen. Veel mensen hebben grote veranderingen doorleeft of bevinden zich in de laatste fase.”
De aartsengelen Jeremiël en Uriël zijn hier nauw bij betrokken. Jeremiël heeft geholpen om de balans op te maken/ los te laten wat je niet langer dient. En de aartsengel Uriël geeft nog altijd leiding en sturing via gedachten en ideeën die je in opkomen. Dit zijn verhoorde gebeden en geven de richting aan voor de hoogst mogelijke uitkomst.De engelen willen dat je weet dat alles verloopt zoals bedoeld is. Deze wetenschap kan je de innerlijke rust geven waardoor je beter weet wat je wilt.

Deze maand staat in het teken van relaties. Je kunt de aarstengel Raguël vragen je te helpen om uitdagende relaties te balanceren en om vrede te bewerkstelligen.  Vrede kan ook beteken dat je relaties afsluit als dit beter voor je voelt. Raguël helpt je om je hart te openen ook in de relatie met jezelf.

Het is deze maand ook heel belangrijk om een pauze in te lassen, om tot inkeer en rust te komen. Om even pas op de plaats te maken. Naast genieten van de feestdagen met vrienden en familie is ook tijd voor jezelf belangrijk. Je engelen zijn deze periode heel nabij en waken over jou en je dierbaren. Je kunt rustig ontspannen verzekeren je engelen je. Zij helpen wanneer je daarom vraagt om rust voor jezelf daadwerkelijk te nemen en om verplichtingen in de juist banen te leiden zodat er ruimte ontstaat. Je engelen zijn je behulpzaam om je diepste waarheid te spreken. En om dee ook te onthullen aan jezelf.
Zodat je 2017 begint met een schoon hart en focus op wat je echt wil.

Lees hier waar de meest bekende aartsengelen je mee kunnen helpen: Aartsengelen overzicht
Energiewerk om het jaar af te sluiten: http://www.lindagoodings.nl/energiewerk-2/de-balans-opmaken-met-aartsengel-jeremiel/

In licht en liefde je engelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *