7 tips voor het bereiken van jouw hartewensen

Engelenbericht voor de maand december
2 december 2016
Engelenbericht voor de maand Mei
11 mei 2017

Herken je dat? Je wil met hart (en ziel) graag iets bereiken maar wanneer je dan stappen wilt zetten om er handen en voeten aan te geven, dan ervaar je een “rem” en blokkeer je (jezelf).
In deze blog zeven tips over hoe jij jouw hartewens of een gesteld doel makkelijker kunt bereiken.
De engelen brengen daarbij het bericht dat de oorsprong van deze ‘onverklaarde rem” hoogstwaarschijnlijk in een ander leven ligt. Of in een eerdere ervaring vroeger in dit leven.
Hoe dan ook jouw engelen (of ik ?) kunnen je helpen om zicht te krijgen op deze zaken (karma). Zij kunnen het ook helen zodat je (hier en nu) in staat bent om daadwerkelijk te doen wat je wilt gaan doen.

 •  Tip 1: Misschien een open deur maar … Los karma op.
  – Vraag je engelen om je inzicht en heling te geven m.b.t.. het karma. De aartsengel die je kunt vragen om karma te balanceren en helen is de aartsengel Raziël.  Zodra je zicht hebt op de ongeheelde kwestie en Raziël toestaat om het karma te balanceren zul je verlichting ervaren en ben je vrij die om de stappen te zetten waarop je eerder blokkeerde.  Aartsengel Raziël geeft je antwoorden en  inzichten via je dromen. Inclusief  dagdromen en visioenen die je kunt hebben. Wanneer je hier niet alleen uitkomt weet dan dat ik je kan helpen om helder zicht te krijgen op zaken! Indien nodig kun je kunt mij bereiken via mail of via het contact formulier op deze website.

Je engelen helpen je engelen je door je ideeën en aspiratie te geven om veranderingen te bewerkstelligen.

 • Tip 2: Creëer ruimte om te (dag) dromen.
  Om je meer open te stellen voor de leiding en sturing van je engelen kun je:
  – Gaan mediteren. Dit brengt je geest tot rust zodat je ontvankelijker wordt voor de goddelijke leiding. Je kunt het ook simpeler doen door tijd te nemen om te mijmeren over wat je (wel) wilt. Energie volgt intentie. Dus daar waar je bewust je aandacht brengt zal gaan groeien in je leven.
  – Je kunt  regelmatig een boswandeling maken: Bomen aarden en de natuur revitaliseert je lichaam waardoor je ook ontvankelijker wordt voor goddelijke informatie.
  – Let ook meer op je dromen: dag en nacht! Engelen geven soms informatie wanneer je slaapt omdat het *ego dan niet ‘in de weg loopt’.

*Ego: dat deel van jou dat 100% angst is en je gaat saboteren op het moment dat je nieuwe stappen zet. De oplossing is om je angst niet weg te duwen maar het te zien als richtingaanwijzer in de richting van je hartewens.  De angst lost op zodra je stappen zet dus neem je angst mee en zet de stap.
Je kunt angsten ook loslaten met hulp van de aartsengel Michaël. Vraag hem simpel weg om alle angstkoorden te snijden en je weerstand op te lossen om je hartewensen te beleven. Je kunt Aartsengel Michaël aanvullend vragen om je zelfvertrouwen een boost te geven.

 •  Tip 3: Werk meer met aartsengel Michaël
  Aartsengel Michael is de engelen die helpt om je hartewensen te beleven. Hij overziet je zieledoelen en is  een betrouwbare gids die je beschermt en angsten op kan lossen.
  Hij kan je kracht geven om te doen wat je moet doen. lees in de volgende blog hoe je aartsengel Michaël kunt herkennen en hoe je met hem kunt werken: Werken met aartsengel Michaël.

Met engelen samenwerken is co- creëren.  Zoals een voetbalteam wat door samenwerking de wedstrijd wint.  Je engelen blijven je steun en geven altijd tips en adviezen voor de
hoogst mogelijke uitkomst in iedere situatie. Deze tips en adviezen ontvang je via je intuïtie: helderhoren, helderweten, heldervoelen of helderzien.

Tip 4: Ontdek hoe engelen met jou communiceren.
Iedereen het vermogen om met engelen te communiceren. Wanneer je weet hoe engelen met jou communiceren wordt het gemakkelijker om de boodschappen te interpreteren.  Je kunt een een heldere kanalen test doen deze vind je in het engelen werkboek op de hompage van mijn website. In de volgende blog “hoe communiceren engelen met mij?” vind je ook meer informatie.
Een eerste actie stap op weg naar je hartewens is om gezondere keuzes te maken in je lifestyle en waar nodig in je voedingspatroon. Je engelen motiveren je hiertoe omdat zij voorzien dat wanneer je bijvoorbeeld meer biologische voeding tot je neemt dat je daarmee je trilling kunt verhogen zodat je gemakkelijk resultaten kunt bereiken. Je lichaam wordt dan een zuiverder kanaal om de goddelijke leiding in op te nemen. Een ander effect hiervan is dat je goed voor jezelf zorgt en daardoor zul je het gemakkelijk vinden om het goede in je leven te ontvangen en ook te accepteren.

Tip 5: Laat Rafael je helpen met een gezonde lifestyle
Aartsengel Rafaël is de engel van de heling en gezonde lifestyle. Boodschappen met betrekking tot voeding worden lang niet altijd herkent als een boodschap van de engelen. Aartsengel Rafaël geeft je de liefdevolle impulsen geven om meer natuurlijk te gaan eten. Rafaël helpt je ook om allergieën te identificeren en kan  kan je ook aanmoedigen om cafeïne en suiker te laten staan. Aartsengel Rafaël geeft  hiermee richting dit heeft (indirect) te maken met het verwezenlijken van jouw dromen. Je kunt meer lezen wat engelen willen zeggen over voeding in deze blog: Engelen over voeding.

 

Tip 6: Laat je engelen je helpen om in je kracht te staan zodat je nú je hartewensen gaat beleven.
Je engelen willen je er aan herinneren dat je sterk en krachtig bent! Wanneer je volledig in je kracht staat ofwel accepteert dat je alles in je hebt wat je ooit nodig zult hebben om jou hartewens te beleven dan zul je het gemakkelijker vinden om hier handen en voeten aan te geven.  Hartewensen (be)leven is niet egoïstisch het is doen waarvoor je gekomen bent en deel van een groter goddelijk plan. Wanneer jij gelukkig bent dan is dat een geschenk voor deze wereld. Wanneer jij jouw hartewens beleeft leef meer van je potentieel én  je geeft daarmee anderen toestemming en motivatie om hetzelfde te doen. Het uiteindelijke gevolg daarvan is een mooiere wereld, hart voor hart. <3 Dus je doet er niet alleen jezelf een plezier mee!
In de volgende blog leer je hoe je dat doet “in je kracht komen” met behulp van aartsengelen: Sta in je kracht met behulp ban de aartsengelen.

 

Tip 7: Visualiseer je succes en sta toe dat je geholpen wordt!
Neem regelmatig (liefst iedere dag) de tijd om jezelf het leven voor te stellen dat je wenst.  Zie voor je hoe het is en hoe het voelt wanneer jij je hartewens daadwerkelijk leeft.
Vraag je engelenteam om je te helpen en om je te leiden en sturen en laat vervolgens de uitkomst en vooral hoe het zich in je leven manifesteert los.
Sluit je visualisatie af met de woorden  “dit of iets beters engelen!”. Hiermee ben je verzekerd van het hoogst mogelijke resultaat en sta je de engelen toe om je dat te brengen wat je vraagt …. Of iets beters!
Hier nog eens  10 tips hoe in contact te komen met engelen.  Op jouw succes!

Hartegroet, Linda Goodings- De Aarde Engel
Ik help: Entrepreneurs, wereld verbeteraars, gevoeligerds, big thinkers, en goal diggers, degene die weten dat ze hier zijn om een verschil te maken op deze planeet om te doen waarvoor ze gekomen zijn.
Mijn missie is “Deze wereld mooier maken, hart voor hart!”

Voel je vrij deze blog te delen wanneer jij iemand kent die er voordeel uit zou kunnen halen. 

 

1 Comment

 1. simone chambon van wijngaarden schreef:

  Ik heb de coelestien kristal uitgezocht deze voelde heel goed. Ik heb deze steen ook mede voor onze jongen davon uitgekozen zodat dit bijzondere mooie warme kristal ook hem zal gaan helpen onze jongen is een heel gevoelig kind ze zeggen dat hij adhd heeft maar dat geloof ik niet, onze jongen is gewoon te gevoelig. Ik draag deze kristal speciaal ook voor onze jongen en mezelf voor kracht, hulp van de engelen en rust zodat alles heelt met wijsheid. Mooi ik ga mezelf nog meer verdiepen in krisstallen en edelstenen en engelen, al het moois van de aarde. Groetjes fam simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *