Aarde Engelen: Walk ins, Evoluerende Zielen en Shape shifters

Angst koorden snijden met aartsengel Michaël en Raphaël
13 maart 2014
Aarde Engelen; De Wijzen
25 maart 2014

soulexchange

Walk in is meer een ervaring dan een sfeertype. Dit zijn letterlijk zielwisselingen tijdens leven.  Deze zielwisselingen gebeuren bij wederzijdse afspraak tussen beide zielen.

Zielverwisselingen kunnen plaats vinden tijdens een coma, ongevallen, tijdens slaap, meditatie enzo.  Waarin de afspraak, tot uitwisseling, wordt voltrokken en de ene ziel vertrekt en de andere ziel zich in het lichaam vestigt. lees verder…

Voorafgaand aan de uitwisseling is er een wederzijdse afspraak gemaakt waar vaak lang over gedacht is door beide zielen. De inkomende ziel heeft meestal lang op de uitwisseling gewacht, want er zijn meer zielen die willen incarneren dan dat er lichamen zijn. Na de uitwisseling is de herinnering eraan weg. Kenmerken walk ins kunnen zijn;

 • Je wou op een bepaald punt ‘naar huis’ niet meer op aarde zijn.
 • Op een dag ‘werd je wakker’ en voelde je hele wereld als een slechte droom omdat je niks herkende als van jezelf.
 • Je gaat veranderingen maken in: je naam , je kleding en uiterlijk (totaal) veranderen, Alles achter je laten (gaan scheiden) en een nieuw leven beginnen elders (verhuizen of emigreren).
 •  Je hoort van vrienden dat je ‘niet meer hetzelfde bent”
 • Je hebt geen herinneringen aan je jeugd of bepaalde stukken in je leven.

Je kunt je als walk in dus ‘thuis’ voelen in verschillende sfeer types meestal zijn het hybriden om de volgende redenen:

 • Je hebt het lichaam overgenomen van een andere type ziel dan jij zelf bent. Je kan bijvoorbeeld het lichaam hebben van een elementaal omdat de ziel die vertrok er een was. Terwijl de ziel die kwam een sterrenmens is.
 • Omdat de eerdere ziel invloed heeft gehad op het lichaam en het ‘brain’ kun je invloeden voelen vanuit beide sferen.
  Dit houd dus in dat je in 3 groepen geplaatst zou kunnen worden. In dit voorbeeld de sterren, de elementals en de walk ins.

Walk ins zijn naar de aarde gekomen om liefde een vrede te onderwijzen.
Daarom kan het urgent voor je voelen om je leven te wijzigen en je zielendoel te leven. Je hebt immers ook een deel van het leven overgeslagen.  Walk ins hebben ook een afspraak met de ziel die vertrokken is om diens leven af te maken door bijvoorbeeld voor de kinderen te zorgen.

Er zijn ook situaties waarin je spreekt van gevlochten walk ins. In zo’n situatie blijft de oorspronkelijke ziel in het lichaam maar zal vergezeld worden voor een ziel/wezen uit een van de sferen. Ook dan kun je in meerdere groepen geplaatst worden.

op internet vond ik deze sites over walk ins:
http://www.walkinevolution.com
http://goldenageofgaia.com/into-the-golden-age-of-gaia/lightworkers/walk-ins-what-are-they-why-are-they-here

Evoluerende zielen
Dit is ook meer een ervaring voor spirituele groei dan een sfeertype. Als je een evolerende ziel bent dan verhuis je, tussen levens,  van het ene sfeertype naar het andere. Je zult je nooit helemaal in een groep thuis voelen vanwege deze verschillende ervaringen.

Shape shifters
Als shape shifter ben je in staat om te kiezen uit de verschillende sfeertypen tijdens je leven hier op aarde. In de kern behoor je wel tot een van de sfeertypen maar omdat je een shape shifter bent zal je waarschijnlijk nooit helemaal ‘settelen’ binnen een groep. Ik (Linda) heb een shapeshifter gekend die ik letterlijk voor mijn ogen zag veranderen. Wanneer ze les gaf was ze een wijze en wanneer ze voor grotere groepen stond verschenen de puntoortjes van de elemental.

Op de Earth Angel Fair zal ik (Linda) een workshop geven genaamd; Ben jij een Aarde Engel? Hoogstwaarschijnlijk is er met mij is een collega die persoonlijke ervaring heeft met Walk in van het gevlochten type, die een uitzonderlijker type van de walk in situatie.
Wil jij weten uit welk sfeertype jij komt? Dan kun je ook in mijn praktijk www.de-aarde-engel.nl terecht voor een aura reading.

Hartegroet,
Linda

Bronnen: 
De Aarde Engel,  Earth Angels door Doreen Virtue.

via Walk ins, Evoluerende Zielen en Shape shifters.

PS. Voel je vrij om dit artikel te DELEN door op de  Tweet, Like, Share en Google+ knoppen hieronder te klikken.

 

2 Comments

 1. priscilla schreef:

  hallo ik herken mezelf ineens hierin ik schrik er een soort van…..ikben een jaar geleden uit mijn huwelijk gestapt hij wil nog steeds niet tekenen…..ik heb a lles in mijn oude woonplaats achtergelaten en woon nu in een stad waar ik gewoon voor mijn gevoel hoor ik voel me er zoo thuis , zie gezichten van mensen dat ik denk die ken ik terwijl ik tot een paar maanden geleden hier nog nooit geweest ben….ik woon hier nu met mijn soulmate want ook die vond ik….spijt van eindigen huwelijk nee zeker niet ik ben gegroeid heb wel moeite met mijn ex zijn contunue verraad naar mij maar goed………xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *