Ben jij een aarde engel?

Communiceren met engelen via getallen
27 maart 2014
Gastblog over zichtbaarheid
3 april 2014

Ben jij een Earth Angel, ofwel een Aarde Engel? Aarde Engelen
Aarde engelen zijn een speciale groep van een lichtwerkers. Doreen Virtue heeft in haar jaren van lichtwerk ontdekt dat er diverse sferen zijn waaruit aarde engelen komen.  Aarde engelen hebben de behoefte om de wereld beter/mooier te maken en voelen een sterke aandrang om hierin een bijdrage te leveren. Onder de Aarde engelen vallen ook de Indigo’s, de kristal en de regenboogkinderen en de HSP-ers.

In deze blog kun je achterhalen tot uit welke sfeer jij mogelijk komt.

Hoewel we allen een zijn en van dezelfde bron afkomstig zijn hebben we naast collectieve zielendoelen ook persoonlijke ziele doelen.  Je komt in de kern vaak uit een sfeer maar kunt levens hebben gehad in de diversen sferen.  Bijvoorbeeld in het engelenrijk, tussen de sterren op andere planten of in een van de natuur rijken of waterwerelden.

Naast de persoonlijke ziele doelen hebben aarde engelen ook grotere missies die ons allemaal raken.  Aarde Engelen voelen zich vaak anders dan anderen. Van nature voelen ze zich aangetrokken tot en hebben het talent om te healen en te onderwijzen. Ze voelen een grote liefde voor moeder aarde en al haar bewoners. Ze hebben over het algemeen het gevoel niet van hier te zijn, alsof ze gedropt zijn op deze planeet.

Aarde engelen kennen ook hun uitdagingen zoals hun omgaan met hun gevoeligheid. Vaak zijn ze de overgevoelig voor chemicaliën zoals pesticiden op voeding.  Ze kunnen  verslavingsgevoelig zijn en kunnen overgewicht hebben.  Verder kennen ze hun uitdagingen in relaties en/of met het manifesteren van overvloed. Ze streven naar harmonie, gaan agressie en energetisch harde situaties vaak als vanzelf uit de weg.

Doreen virtue heeft onderzoek gedaan onder de aarde engelen misschien herken je jezelf in een van de onderstaande groepen;

Elemantals; ( elfen, dolfijnen, meerminnen, kabouters en overige natuurwezens)
Je bent misschien een elemental als je: Ervan houd om grappen uit te halen. Een keltisch uiterlijk hebt of bijvoorbeeld een pixie kapsel ;D. Als je houd van feestjes, de natuur, dieren, muziek en om het leven vieren.

Angels: (uit de engelenrijken)
Je bent misschien een geïncarneerde engel als je: een hartvormig gezicht hebt, vaak sorry zegt,  mensen je vaak hun verhaal toevertrouwen.  Geïncarneerde engelen hebben niet zelden overgewicht en mensen kunnen zeggen dat je er engelachtig uit ziet.  Je helpt en heelt graag anderen.

De Wijzen: (druïdes, heksen, magiërs, tovenaren enz)
Je bent misschien een wijze als je: Het weer kan beïnvloeden! Je gefascineerd bent door het oude esoterische Egypte, Griekenland, Atlantis, Lemurie of de maya’s. Goed bent in manifesteren, healen en een goede intuïtie hebt.

Sterrenmensen: (vanuit de sterren rijken)
Je bent misschien een sterrenmens als je: Houd van gadgets, iets afwijkends aan ogen hebt zoals een bijzondere vorm of kleur. Houd van technologie, reiki. Misschien wel beelden hebt van een spaceship boven je! Eager bent om anderen te helpen maar een enigszins cool of ‘detached’ bent ten op zichtte anderen.

Hybriden
Je bent misschien een hybride als je: een combinatie van bovenstaande bij jezelf herkent.
Je bent dan een mix van. Enkele hybriden omschreven;

Mystic Angels (that’s me :D)
Een combinatie van een wijze en een engel. Wijzen hebben een wijsheid die komt omdat ze al vele op aarde hebben gehad. Ze zijn van alle aarde engelen het meest gewend om op aarde te leven. Ze zijn doorgaans liefdevol en zorgzaam en ze weten veeeeel.
Houden zich over het algemeen aan regels zolang zij ze nuttig vinden. Het zijn echte healers en ‘know-it-alls’.

Knight Paladin: Half wijze half engel, maar het wijze deel in hen is een ridder.
Ze vechten voor mensenrechten en beschermen de zwakkere. Ze zijn ordelijk, eerlijk en kunnen goed een geheim bewaren.

Mystic Starts: een combinatie van wijzen en sterrenmensen. Geboren leraren die universele kennis naar aarde brengen. Hun zielendoel is om de wereld te inspireren om wereldvrede te bereiken.

Leprechauns: Half wijze als elemental. Wijzen hebben een wijsheid die komt omdat ze al vele op aarde hebben gehad. Ze zijn van alle aarde engelen het meest gewend om op aarde te leven. Leprechauns zijn er ‘down to earth’ en zijn erg praktisch ingesteld. Ze hebben een wat vreemd gevoel voor humor en een diepe verbinding met de natuur.

Merpeople: Half geïncarneerde engel en half elemental. Ze hebben vaak lang krullen rood getint haar. Leven graag bij de water/ de zee en hebben een liefde voor de zee, dolfijnen etc. Deze mensen kunnen een wat gevoelige, droge huid hebben of ‘huidproblemen’ Je ziet ze vaak ook veel drinken, ze hebben veel water nodig.

Atlantiens; deze mensen hebben een grote interesse en voorliefde voor atlantis/ lemurie. Ze zijn zeer vredelievend en gaan conflicten uit de weg.

Je kunt meer lezen over aarde engelen in het boekje Aarde Engelen van Doreen Virtue.
Als jij (andere) aarde engelen wilt ontmoeten? Dan wil ik je van harte uitnodigen om naar de Earth angel Fair  te komen. Dit event wordt georganiseerd door De Aarde Engel
Meer informatie over deze fair vind je op; www.earthangelfair.nl
Voor vragen of voor hulp bij de bepaling van welk type aarde engel jij bent kun je ook in mijn praktijk terecht voor een aurareading. Kijk daarvoor op www.de-aarde-engel.nl

Wil je iets kwijt of een vraag stellen? dan kan dat hieronder 🙂

PS. Voel je vrij om dit artikel te DELEN door op de  Tweet, Like, Share en Google+ knoppen hieronder te klikken.

 

16 Comments

 1. Ik voel me op het moment een Verloren Engel en ben op zoek om mezelf weer terug te vinden 🙂 <3

 2. Char schreef:

  Hallo! Ik heb een vraag: ik had voordat ik sliep een soort relax hypnose gedaan en in mn droom zorgwekkende dingen gezien alsof ik ze zelf heb meegemaakt. Gaat vaak over het doden van mensen op een vreselijke manier! (Heb ook altijd het idee dat ik zulke dingen moet verhelpen) Vind zoiets vreselijk en ik dacht hier moet ik iets mee doen. En ik kwam op deze site! Ik vroeg me af of ik een engel op aarde ben en ik geef toe herkende veel! Alleen wat als je alles van hierboven hebt? Want ik heb humor en ben ook praktisch down to earth maar voel me ook als een healer en ben ook gevoelig denk ik. Ik hoor van velen dat ik rustig over kom. En ik houd van de zee! En wil graag mensen helpen maar ben ook detached zogezegd! Ik ben gek op klassieke muziek en gewone muziek en de natuur! En ik heb aparte kleur ogen (alle kleuren al neigt t meer naar groen) en ik zoek altijd de “zwakkere” op om ze een goed gevoel te geven of om voor ze op te komen. Dus vroeg ik me af of ik iets kan zijn, want voel me vaak niet van deze wereld (ik zie soms de ego van de mens soms ook van mezelf :p en heb ook geen drang in de dingen die veel mensen doen zoals roken of drinken) en snap er af en toe niks van haha. Ik zie trouwens altijd het getal 23, wat kan dat zijn? Alvast bedankt! 🙂 groetjes, char.

  • De Aarde Engel schreef:

   Dag Char… Het klinkt in mijn oren alsof je idd een Aarde Engel bent. Met in ieder geval ‘star influence’ in je! Wat je in je dromen ziet klinkt op mij als je eigen karma. Ofwel het einde van je andere levens. Bij karma gaan we nagenoeg altijd dood. Je kijkt vaak naar het einde van een leven. Het karma gaat mee over levens en dienst zich op een bepaald punt of een trigger in dit leven weer aan. Het doel is om gebalanceerd ofwel opgelost te worden zodat je in het hier en nu verder kan. Dat je alleen de lessen en de liefde behoud en in dit leven ‘weer’aan het werkt gaat 😉 (als healer) Het verschil met vorige levens is dat het nu wel veilig is voor healers om naar buiten te treden!

   Ik kan in een persoonlijk consult als je wil eens met je meekijken en of wat karma voor je balanceren, zodat je verder kan/ inzichten krijgt!
   Hartegroet,
   Linda Goodings
   De Aarde Engel

 3. iris schreef:

  Hoi hoi!

  Via via kwam ik op deze Sire terecht, omdat ik meer wou weten over engelen op aarde en wat voor soorten er zijn. Aangezien ik zelf een hsp ben, trekt de spirituele onderwerpen mij erg aan. Maar ik zie mezelf in een paar punten. Kort haar, amandel bruine ogen die neigt naar groen met gouden puntjes, hartvormig gezicht, verslaafd aan roken, burn – out gehad die uiteindelijk overging naar depressie, medicatie maken me nog zieker (krijg altijd de bijwerkingen, ga er van spacen zeg maar), na denken kwam ik erachter dat ik altijd vrienden heb met een verslaving (voornamelijk drank, alcohol en drugs), mensen voelen vertrouwd bij mij, help graag mensen (soms zo erg dat ik mezelf vergeet ), vermoeidheid, feestjes en drukte heb ik een erom hekel aan, herhalende dromen (meestal positief) en ik blijf er soms in hangen, zwarte humor zoals oma het noemt, eten zonder honger, natuur en de zee trekt me erg aan. Ik zat in een dipje, maar zodra ik mijn konijn kreeg ging alles beter en voelde me meer in leven. Ben ik nou een aarde engelen of toch helemaal geen engel maar gewoon een hsp? Sorry voor het lange verhaal, wou het kort houden haha!

  • De Aarde Engel schreef:

   Dag iris,

   Je vertelt een heleboel 😉 Aarde Engelen zijn ook HSP-ers ;-)))
   Om te bepalen of je een aarde engel bent zou ik graag ‘een interview’ afnemen. Helaas kan ik daar zo hier niet op antwoorden.
   Al lijkt het er wel sterk op 😉
   Hartegroet,
   Linda

   • iris schreef:

    Hoii.
    Ja klopt haha! Een Interview, wat houd dat eigenlijk in? Maar ik sta er open voor 🙂

    Bedankt voor je antwoord!

    • De Aarde Engel schreef:

     Dat is wat het zegt 😉 Een interview ik stel jou in een sessie vragen om meer duidelijk te krijgen over je realm/ sfeertype in de kern…
     Daarnaast geef ik je dan natuurlijk ook antwoorden op jouw vragen mbt je sfeertype!

 4. kevin schreef:

  Ik heb vroeger de stempel adhd gekregen maar denk dat hsp of nieuwetijdskind/indigo beter bij mij past aangezien ik sinds kinds af aan bij mensen vaak in een keer zag of ze positief of negatief zijn dus meer op energetische vlak een handicap/gave heb. Ik ben ook spiritueel aangelegd ik heb jaren lang spirituele/occulte/geloven/geschiedenis gestudeerd in m,n vrije tijd en nu ben ik bezig om te proberen te communiceren met engelen ik weet zelf al wel dat ze mij vaak boodschappen geven in m,n leven zelf op soms overdreven manieren dat ik spontaan moet lachen,maar wil ze eigenlijk gelijk horen en of zien maar het enigste wat ik gehoord of vergist heb was een zacht gefluister in m,n rechter oor de naam Raziel/Raphael dus ga ik meer oefenen om m,n contact met deze lichtwezens te verbeteren. Ik heb ook als kind af aan mij ook vaak afgezonderd van andere mensen omdat ik me hier niet echt thuis voelde omdat er veel mensen negatief waren maar nu zie ik dat er meer licht in de duisternis komt,en dat er veel mensen spiritueler/positiever worden. Ik zie me zelf ook als een lichtwerker aangezien ik meerdere malen mensen die bijvoorbeeld op sterven lagen met kanker,heb geholpen zonder dat ze het wisten aangezien de meeste mensen het vreemd vinden. ik deed dat altijd met overleg met het goddelijk al,met goede resultaten of het nu toeval is of niet dat maakt mij niet uit maar ik zie het als mijn missie om de universum te helpen op elke positieve manier die mogelijk is voor mij. Het viel me ook op dat er veel mensen met Adhd/Add/Hsp vaak spirituele paden bewandelen en lichtwerkers worden het lijkt me,dat het ook volgens plan is uitgestippeld om de aarde te verbeteren. Ik heb ook iets vernomen van een Aqaurius-tijdperk dat meer energie geeft rond 2012 maar bij deze wens ik iedereen veel liefde en licht toe en alles gaat zoals het hoort te gaan soms met pieken en dalen maar deze lessen zijn dan om je ziel te rijpen soms duren het wel meerdere levens,maar het is ook mooi meegenomen dat tijd een illusie is”anders zouden er geen deja-vu`s zijn”,dus leef en maak plezier en heb respect voor alle mede wezens aangezien alles een energie is.

 5. stefaan schreef:

  Ik heb met heel veel aandacht je website gelezen. Een collega op het werk heeft altijd gezegd dat ik iets met engelen en kinderen heb. Dat was volgens haat de knoop in mijn astro. Ik moet mensen helpen. Maar alles gebeurt gewoon onbewust.
  Ik heb ontdekt dat ik een zeer gevoelig persoon ben en eigenlijk contact me de normale mensen mijdt. Waarom weet ik niet. Maar ik ga nooit naar feestjes of van die dingen omdat ik het niet leuk vind te praten met mensen over het weer en over auto’s en ver vrouwen. Want dat gebeurt altijd. Men zoekt het gemeenschappelijke interessepunt en dat haat ik.

  Er zijn en paar mensen in de wereld (via internet) die ik aan het helpen ben. Ik voel heel erg dat zij mijn hulp nodig hebben. Het klikt enorm. Onbewust heb ik een van die jongens een Engel gestuurd. De engel Raphael.
  En zelf ben ik dan op zoek gegaan volgens hoer hij eruit zag naar een anderen engel. Ik ben toen op de engel Metatron gevallen en ik ben gaan zoeken waar hij te koop was. Ik kon hem op 20 km van waar ik woonde kopen.
  En toen ik de winkel bijna uit was zei die mevrouw nog “Deze engel is de engel die het dichts bij de mensen staat”. En ik zei “o dank je wel, wist ik niet”. Ik was nieuwsgierig geworden en ben op zoek gegaan naar de engel Metatron. En ja, die engel verwezenlijk perfect wat mij collega zei wat mijn knoop was in mijn astro….het is een engel voor HSP’s (High Sensitive Persons) en voor mensen die het kind in hun willen healen. En dat heeft mijn collega ook verteld.
  Ja, ik heb ook een burnout gehad en 5 jaar niet kunnen werken en niets kunnen doen. En ja ik heb ook een enorme zwakte voor verslavingen. Ik kan ze wel erg goed controleren. JA ik was verslaafd aan alcohol en ik was verslaafd aan roken. Maar ik heb dit allemaal zelf gestopt. Van de ene op de andere dag. En ja ik heb ook nagelbijten gedaan ook dat is plots gestopt.

  Als ik lees over Wie is een aarde Engel, dan herken ik mij in deze definitie. Ik heb , volgens mijn collega , iets met engelen en ik ben daar dus ook mee bezig.
  Maar alles gebeurt bij mij puur intuitief en impulsief.

  Mijn verhaal van het leven wat ik allemaal heb meegemaakt is erg lang en het is erg complex. Ik probeer daar nu orde in te brengen en van mijn angsten van vroeger en mijn onmogelijke verliefdheden af te komen. Ja ik was als kind verliefd geworden op een jongne in de klas.
  Dat is noooooooit over gegaan.
  We zijn 40 jaar verder en die verliefdheid is er nog steeds. Ik heb die jongen , nu man, ook terug gevonden en heb het hem kunnen zeggen. Hij aanvaardt het ook en zei zelfs dat ik vroeger zijn beste vriend was.

  Ik probeer me thuis te voelen op deze aardbol, maar het is voor mij heel erg moeilijk want ik heb het gevoel dat ik niet thuis hoor op deze planeet.

  • De Aarde Engel schreef:

   Dag Stefaan,

   Dank voor je reactie en je verhaal!
   Als je mij wil contacten kan dat via info@de-aarde-engel.nl.
   Ik kan je wellicht wel helpen eea meer op een rijd te krijgen.

   In mijn ogen zijn we allen een, afkomstig van dezelfde bron.
   Aarde engelen hebben alleen gekozen voor extra taken op aarde. waar andere kwamen voor de menselijke ervaringen.
   Mijn gevoel zegt dat je de sociale situaties meer mijd ivm je gevoeligheid…. als je onbewust overneemt kan het al snel teveel zijn namelijk.
   Maar goed we kunnen eea wel eens bespreken.
   Hartegroet,
   Linda goodings

 6. Sanne schreef:

  Hallo

  Ik heb een vraagje,Gister middag was ik buiten,Ik kreeg het gevoel dat ik vleugels op
  Me rug had.?Hoe en wat weet ik niet enige wat ik weet waren me vleugels wit.Kun u me meschien uitleggen hoe dat kan komen?Of meschien de betekenis ervan.Zelf ben ik spiritueel beginner.mvg Sanne

  • De Aarde Engel schreef:

   Dag Sanne,
   Dank voor de reactie,
   Het kan verschillende dingen betekenen Sanne. Omdat de rest van de omstandigheden mij niet bekend zijn is het misschien gemakkelijker om eens langs te komen voor een reading.
   Dan kan ik je nog at vragen stellen alvorens ik antwoord geef.

   Hartegroet,
   Linda Goodings,
   De Aarde Engel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *